Producție proprie

Uși de garaj
în funcție de dimensiunea dvs.

Vă vom ajuta să alegeți culoarea și mecanismul potrivit

Porti la comanda

Portile secționale de garaj sunt cea mai populară soluție pentru instalarea în garajele caselor private. Portile secționale de garaj rețin căldura în incapere datorită proprietăților de izolare termică ale panourilor în sine. Portile de garaj pot fi echipate cu usa sau ferestre de vizualizare. Poarta poate fi actionata manual sau cu telecomanda.

Portita

O opțiune populară pentru sisteme este poarta. Este instalata astfel încât de fiecare dată să nu fie nevoie să deschideți portile pentru, de exemplu, să rulați o mașină de tuns iarba sau o bicicletă. Poarta este echipata cu incuietoare de tip mortasa. Se va deschide spre exterior, în timp ce puteți alege in ce parte va fi – dreapta sau stânga.

rolete pentru ferestre

Măsurare

Se efectuiaza
absolut gratis

ролеты на окна

Producere

Durează în medie
de la 1 la 3 zile

rolete pentru ferestre

Livrare

Gratuit
în toată Moldova

ролеты на окна

Montare

Doar de către o echipă
de instalare cu experiență

Avantajele profilului rulou 77

Profilul 77 are parametri buni de izolare fonică și termoizolare, materialul poliuretanic nu conține compuși de fluoroclor și hidrocarburi. Acoperirea profilului are un grad ridicat de rezistență la zgârieturi și abraziune, decojire, crăpare și întindere, la expunerea intensă la UV și coroziune.

гаражные ролеты

Gama de culori

Cele mai populare culori pentru rulouri

Alb
Cafeniu
Antracit
Stejar auriu
Nuc

Acționare automată 2 panouri de control.

O soluție indispensabilă pentru cei care prețuiesc confortul. Datorită acționării electrice, puteți controla mai multe rulouri simultan. Controlul automat este potrivit pentru case private, birouri, bănci și centre comerciale.

Adresati o intrebare!

Dacă aveți întrebări referitoare la probleme tehnice sau orice ar putea avea legătură cu o comandă ulterioară, suntem gata să vă sfătuim.

Derulează în sus