Producție proprie

Rolete pentru geamuri la balcon în funcție de dimensiunea dvs.

Vă vom ajuta să alegeți culoarea și mecanismul potrivit

rolete pentru geamuri

Rolete pentru geamuri la balcon PVC

Rolete pentru geamuri de protecție pentru balcon vă permit să îl transformați într-o cameră de odihnă confortabilă. Rulourile ajută nu numai la protejarea încăperii de factorii de mediu negativi, ci și la reîmprospătarea interiorului.

Funcția principală a rolete pentru geamuri este – protecția. Acestea protejează geamul împotriva spargerii și opresc riscul de intrare neautorizată. Rulourile RollerTech se deplasează fără probleme în sus și în jos de-a lungul șinelor. Spre deosebire de ușile batante, acestea nu ocupă mult spațiu.

rolete pentru ferestre

Măsurare

Se efectuiaza
absolut gratis

ролеты на окна

Producere

Durează în medie
de la 1 la 3 zile

rolete pentru ferestre

Livrare

Gratuit
în toată Moldova

ролеты на окна

Montare

Doar de către o echipă
de instalare cu experiență

Avantajele profilului rulou 39

Profilul 39 are parametri buni de izolare fonică și termoizolare, materialul poliuretanic nu conține compuși de fluoroclor și hidrocarburi. Acoperirea profilului are un grad ridicat de rezistență la zgârieturi și abraziune, decojire, crăpare și întindere, la expunerea intensă la UV și coroziune.

rolete pentru ferestre

Gama de culori

Cele mai populare culori pentru rulouri

Alb
Cafeniu
Antracit
Stejar auriu
Nuc
Argintiu

Acționare prin cablu

Unitatea cu bandă sau, genul ei, cu cablu, se numără printre cele mai ieftine tipuri de acționare pentru rulouri. Capacitatea lor de încărcare este de numai 15 kg, iar controlul se efectuează manual prin deplasarea curelei de transmisie.

Acționare automata

O soluție indispensabilă pentru cei care prețuiesc confortul. Datorită acționării electrice, puteți controla mai multe rulouri simultan. Controlul automat este potrivit pentru case private, birouri, bănci și centre comerciale.

Adresati o intrebare!

Dacă aveți întrebări referitoare la probleme tehnice sau orice ar putea avea legătură cu o comandă ulterioară, suntem gata să vă sfătuim.

Derulează în sus