Producție proprie

Rolete pentru magazin
în funcție de mărimea dvs.

Vă vom ajuta să alegeți culoarea și mecanismul potrivit

Rulouri pentru magazin pvc

Grilajele tip role sunt o modalitate fiabilă de a vă proteja proprietatea împotriva spargerii, un aspect estetic frumos și o soluție de design pentru proprietatea dumneavoastră. Pentru prima dată au început să apară în Europa, înlocuind gratele obișnuite din metal-plastic. Această inovație a devenit pe gustul antreprenorilor, proprietarilor de buticuri, chioșcuri, cafenele și restaurante, precum și al rezidenților din apartamente și case private.

rolete pentru ferestre

Măsurare

Se efectuiaza
absolut gratis

ролеты на окна

Producere

Durează în medie
de la 1 la 3 zile

rolete pentru ferestre

Livrare

Gratuit
în toată Moldova

ролеты на окна

Montare

Doar de către o echipă
de instalare cu experiență

Avantajele profilului rulou

Profilul 56 are parametri buni de izolare fonică și termica, materialul poliuretanic nu conține compuși de fluoroclor și hidrocarburi. Acoperirea profilului are un grad ridicat de rezistență la zgârieturi și abraziune, decojire, crăpare și întindere, la expunerea intensă la UV și coroziune.

профиль 56+перфорация

Gama de culori

Cele mai populare culori pentru rulouri

Alb
Cafeniu
Antracit
Stejar auriu
Nuc

Mecanism cu arc

În controlul manual, aceasta este cea mai larg folosita opțiune de deschidere. Pentru deschideri de diferite dimensiuni, se folosesc diferite mecaniusme. Cu cât deschiderea este mai mare, cu atât este mai mare diametrul mecanismului cu arc, lungimea, grosimea barei. Mecanismul arc-inerțial este instalat în interiorul axei.

Acționare automata

O soluție indispensabilă pentru cei care prețuiesc confortul. Datorită acționării electrice, puteți controla mai multe rulouri simultan. Controlul automat este potrivit pentru case private, birouri, bănci și centre comerciale.


Adresati o intrebare!

Dacă aveți întrebări referitoare la probleme tehnice sau orice ar putea avea legătură cu o comandă ulterioară, suntem gata să vă sfătuim.

Derulează în sus