Fabrica autohtonă

Rolete aluminiu pret pentru uși în funcție de dimensiunea dvs.

Vă vom ajuta să alegeți culoarea și mecanismul potrivit

Rolete aluminiu pentru usi pvc

Rolete aluminiu pentru ușă sunt proiectate pentru a proteja spațiile de efracții, zgomote străine și factori meteorologici. Ele îndeplinesc și o funcție estetică – decorează exteriorul clădirilor.

Designul roletilor constă dintr-o pânză care este înfășurată pe un ax și desfășurată în spate, închizând sau deschizând ușa.

rolete pentru ferestre

Măsurare

Se efectuiaza
absolut gratis

ролеты на окна

Producere

Durează în medie
de la 1 la 3 zile

rolete pentru ferestre

Livrare

Gratuit
în toată Moldova

ролеты на окна

Montare

Doar de către o echipă
de instalare cu experiență

Caracteristicile profilului rulou 39

Profilul 39 are parametri buni de izolare fonică și termoizolare, materialul poliuretanic nu conține compuși de fluoroclor și hidrocarburi. Acoperirea profilului are un grad ridicat de rezistență la zgârieturi și abraziune, decojire, crăpare și întindere, la expunerea intensă la UV și coroziune.

rolete pentru ferestre
ролеты на двери_56

Caracteristicile profilului rulou 56

Profilul 56 are parametri buni de izolare fonică și termica, materialul poliuretanic nu conține compuși de fluoroclor și hidrocarburi. Acoperirea profilului are un grad ridicat de rezistență la zgârieturi și abraziune, decojire, crăpare și întindere, la expunerea intensă la UV și coroziune.

Gama de culori pentru profilul 39

Alb
Cafeniu
Antracit
Stejar auriu
Nuc
Argintiu

Gama de culori pentru profilul 56

Alb
Cafeniu

Mecanism cu arc

În controlul manual, aceasta este cea mai larg folosita opțiune de deschidere. Pentru deschideri de diferite dimensiuni, se folosesc diferite mecaniusme. Cu cât deschiderea este mai mare, cu atât este mai mare diametrul mecanismului cu arc, lungimea, grosimea barei. Mecanismul arc-inerțial este instalat în interiorul axei.

Acționare automata

O soluție indispensabilă pentru cei care prețuiesc confortul. Datorită acționării electrice, puteți controla mai multe rulouri simultan. Controlul automat este potrivit pentru case private, birouri, bănci și centre comerciale.


Adresati o intrebare!

Dacă aveți întrebări referitoare la probleme tehnice sau orice ar putea avea legătură cu o comandă ulterioară, suntem gata să vă sfătuim.

Derulează în sus