Rolete pentru ferestre. Producție proprie

Rolete pentru ferestre
în funcție de dimensiunea dvs.

Rolete pentru ferestre din aluminiu la super pret! Vă vom ajuta să alegeți culoarea și mecanismul potrivit.

ролеты на окна
rolete pentru ferestre

Rulouri pentru ferestre pvc

Rolete pentru ferestre din pvc sunt cele mai accesibile dintr-o gamă de rulouri de exterior de o calitate impecabilă, care sunt concepute pentru a fi instalate pe rame.

Rolete pentru ferestre sunt instalate pentru spații rezidențiale și de birouri la primul etaj, precum și în case private.
Spre deosebire de barele de oțel, rulourile pentru ferestre nu strică aspectul clădirii, sunt aproape invizibile atunci când sunt deschise.

rolete pentru ferestre

Măsurare

Se efectuiaza
absolut gratis

ролеты на окна

Producere

Durează în medie
de la 1 la 3 zile

rolete pentru ferestre

Livrare

Gratuit
în toată Moldova

ролеты на окна

Montare

Doar de către o echipă
de instalare cu experiență

Avantajele profilului rulou 39

Profilul 39 are parametri buni de izolare fonică și termoizolare, materialul poliuretanic nu conține compuși de fluoroclor și hidrocarburi. Acoperirea profilului are un grad ridicat de rezistență la zgârieturi și abraziune, decojire, crăpare și întindere, la expunerea intensă la UV și coroziune.

rolete pentru ferestre

Gama de culori

Cele mai populare culori pentru rolete pentru ferestre

Alb
Cafeniu
Antracit
Stejar auriu
Nuc
Argintiu

Acționare prin cablu

Unitatea cu bandă sau, genul ei, cu cablu, se numără printre cele mai ieftine tipuri de acționare pentru rulouri. Capacitatea lor de încărcare este de numai 15 kg, iar controlul se efectuează manual prin deplasarea curelei de transmisie.

Acționare automata

O soluție indispensabilă pentru cei care prețuiesc confortul. Datorită acționării electrice, puteți controla mai multe rulouri simultan. Controlul automat este potrivit pentru case private, birouri, bănci și centre comerciale.

Adresati o intrebare!

Dacă aveți întrebări referitoare la probleme tehnice sau orice ar putea avea legătură cu o comandă ulterioară, suntem gata să vă sfătuim.

Derulează în sus